Module Exchange

Tegenwoordig werken organisaties vaak met meerdere tools. Dit maakt  het uitwisselen van belangrijke data van verschillende afdelingen tot een belangrijke factor. De Exchange module stelt u in staat om al die informatie bijeen te brengen.

Met de Module Exchange is het mogelijk om bestanden in verschillende formaten te importeren en te exporteren. Denk hierbij aan Archimate 2.0, Mavim, MS Sharepoint en MS Visio.  Daarnaast kan de module een sjabloon (metamodel) genereren, om te modelleren volgens de richtlijnen van ArchiMate 2.0. ArchiMate 2.0 is een onafhankelijke modelleertaal voor architectuur. Het ondersteunt het beschrijven, analyseren en visualiseren van de bedrijfsarchitectuur op een eenduidige wijze voor verschillende bedrijfsdomeinen.  

Ben je betrokken bij bedrijfsprocessen en doe je aan gezamenlijke procesontwikkeling? Wil jij iedere actie, stroom of het gedrag van een proces visualiseren? Naast de ondersteuning van ArchiMate 2.0, biedt de module de mogelijkheid om processen te exporteren als BPMN 2.0 Swimlanes of als workflows voor MS Visio. Werk je met een andere BPMN- tool? Met behulp van de Exchange module kun je een bestandsformaat genereren dat vervolgens geïmporteerd kan worden in ieder ander BPMN-tool.

Terug naar boven