Training

Training en online mogelijkheden

Wilt u Visuall optimaal gebruiken? Vergroot uw kennis van Visuall door het volgen van een training, E-learning of online ondersteuning. Wij bieden maatwerktrainingen aan die altijd zijn afgestemd op de behoefte en het niveau van de gebruiker.

De trainingen zijn zowel gericht op het dagelijks gebruik van de basisfunctionaliteiten, als op het beheersen van methoden en technieken om te modelleren. In het geval u met Visuall juridische modellen maakt, dan zullen consultants van Juris hierbij ondersteunen.

Tevens verzorgen wij trainingen die meer toegespitst zijn op het specialistisch gebruik van Visuall, zoals het visualiseren van modellen,  het inrichten van Analytics en het uitwisselen van bestanden met andere omgevingen.

Naast de reguliere trainingsmogelijkheden, bieden wij ook online trainingen en E-learning aan, te weten:

E-learning modules

Deze modules zijn speciaal ontwikkeld om individueel en op eigen tempo kennis en vaardigheden in Visuall onder te knie te krijgen. De module wordt afgesloten met een korte test. De algemene e-learning modules die wij aanbieden zijn:

  1. Visuall in een notendop (basismodule)

De Visuall-modelleur krijgt een uitleg over de basishandelingen in Visuall. Denk bijvoorbeeld items aanmaken, wijzigen en verwijderen.

  1. Dynamische afbeeldingen (basismodule)

In Visuall is het mogelijk om afbeeldingen op te nemen en deze klikbaar te maken. Dit maakt navigeren in de software niet alleen visueel aantrekkelijk, maar voor de gebruiker vaak nog duidelijker. Veel gebruikte afbeeldingen zijn flowchart, gebiedskaarten of foto’s.

  1. Autorisatiebeheer (basismodule)

De functioneel beheerder krijgt een uitleg over de autorisatiemogelijkheden binnen het Visuall-model. Denk hierbij aan het opzetten van een autorisatie-architectuur tot het verlenen van rechten aan verschillende gebruikersgroepen.

  1. Importeren Word en Excel (module wet- en regelgeving)

Bestaande kennis is vaak vastgelegd in Word- of Excel documenten. Deze kunnen eenvoudig worden ingelezen in Visuall worden door structuur aan te brengen. Importeren scheelt u veel handmatig werk en daarmee fouten. In deze module leert u dit zelf te doen.

  1. Visuall Mobile (GRATIS)

De ins- en outs van het lezen van uw modellen op uw mobiele apparaat.

  1. Maatwerk

Het is mogelijk om maatwerk e-learning modules te ontwerpen en in te richten voor uw organisatie. Afhankelijk van uw vraag maken we de best passende maatwerk oplossing voor uw modelleurs en/of gebruikers.

 

Online training of workshop

Naast de korte online E-learningmodules bieden wij ook online groepstrainingen en workshops aan.

U zorgt voor een laptop met een goede internetverbinding, Visuall zorgt voor de digitale faciliteiten. U hoeft geen speciale software te downloaden of te installeren om de training, of workshop te volgen. Dit geldt ook voor de Visuall software.

Visuall biedt online (maatwerk) groepstrainingen aan, waarin nieuwe of ervaren gebruikers leren Visuall te gebruiken om kennisvraagstukken in hun organisatie inzichtelijk te maken en te presenteren. Tijdens de online groepstrainingen wordt dan ook niet alleen stilgestaan bij de functionaliteit van de software, maar ook op de wijze waarop de kennis, processen en informatie het beste gemodelleerd en gepresenteerd kan worden aan gebruikers.

Tijdens een workshop gaat u ook de diepte in. U gaat in gesprek over de inhoud en structuur van het model. Onze consultant legt uit, geeft advies, maar gaan ook de dialoog met u aan om tot een door u allen gedragen (inhoudelijk) model te komen.

 

Offsite kwaliteitsondersteuning

Wilt u een review van uw bestaande model, of wilt u begeleiding bij het verbeteren of het updaten van uw model dan kunt u bij ons terecht voor offsite kwaliteitsondersteuning. Op basis van uw vraagstuk maken wij een inschatting van de benodigde tijd die voor u en ons nodig is.

Terug naar boven