Business- & Assetmanagement

 

Om het maximale uit uw organisatie te halen moeten niet alleen kennis en kunde maar ook uw assets zodanig georganiseerd zijn dat ze maximaal bijdragen aan uw strategische doelen. Visuall stelt u in staat de koppeling te maken tussen uw strategie en organisatie door een ‘operating model’ (bedrijfsmodel) vast te leggen waarin u alle zaken vindt die relevant zijn om uw organisatie te optimaliseren. Maak hier vervolgens een abstracte en visueel overzicht van waarin u kunt zien op welke wijze uw organisatie bijdraagt aan waarde voor uw klanten en stakeholders Visuall levert inzicht en overzicht. Uw medewerkers kunnen het ‘operating model’ bouwen in Visuall door alle relevante middelen te modelleren en te relateren. Denk aan producten, diensten, mensen, assets, technologie etc. U kunt uw assets ook blijvend beheren, en toewerken naar een optimale inzet, verlaging van kosten van beheer en onderhoud en natuurlijk risico’s.

Een ‘operating model’ in Visuall biedt u inzicht in alle informatie en relaties. Daardoor kunt u beslissingen over het optimaliseren of veranderen van uw organisatie beter nemen.

Visuall’s unieke visualisatie- en modeleercapaciteiten zijn zowel online (via het scherm) en in geprinte vorm beschikbaar. De unieke groot formaat visualisaties (BusinessDNA®) helpen u om de positie van uw bedrijf te doorgronden en om daar met anderen over te praten. Aanvullen, wijzigen of verwijderen van informatie is eenvoudig en kan makkelijk in talloze vormen worden doorgevoerd.

 

Media

Terug naar boven