Complexiteitsreductie

Bedrijfsvoering kent veel aspecten en het is moeilijk daar een helder inzicht in te krijgen. Het gaat om een ingewikkeld samenspel van processen, wet- en regelgeving, beleid, mensen en middelen met een veelheid aan details. Kennis is vaak versnipperd te vinden, bij  verschillende experts met specifieke  kennisgebieden.  Cruciale informatie voor de organisatie, maar hoe behoud je het overzicht? Door het ontrafelen en vastleggen van deze informatie, kunt u de impact van veranderingen vastleggen. Hierna kunnen weloverwogen keuzes gemaakt worden om veranderingen door te voeren. Het resultaat en de risico’s van de veranderingen worden eveneens vastgelegd.

Door het toepassen van Visuall weet u dat de door u gekozen wijzigingen de beste zijn, en heeft u vooraf inzicht in de consequenties of het voor uw medewerkers of klanten eenvoudiger of ingewikkelder wordt. Beheersmaatregelen kunt u eerder treffen.

Kortom, met Visuall Modeller kunt u alle voor de verandering relevante informatie modelleren, relateren, visualiseren. En u kunt van die verandering de impact vastleggen. Hiermee vormt u zich een helder beeld en weet u meer over uw organisatie dan ooit tevoren. Veranderen en vereenvoudigen wordt daardoor een stuk makkelijker. De visualisaties zijn overzichtelijk en zien er aantrekkelijk uit. Het model kan daarnaast eenvoudig worden gepubliceerd als kennisbank.

Media

Terug naar boven