Benoeming Emma Prins

20-07-2017

Met genoegen maken wij bekend dat Emma Prins is benoemd als executive manager van Visuall. Emma heeft meer dan twintig jaar ervaring in Business en IT management en werkt al ruim 17 jaar voor het bedrijf en haar voorgangers. De voorbereidingen voor haar nieuwe rol als executive manager zijn reeds gestart in 2016; in het licht van het recente overlijden van Pieter van Oostrom is haar aanstelling versneld.

In 1999 is Emma gestart bij het bedrijf in de rol van project manager. Ze heeft uitgebreide ervaring opgedaan in de publieke sector in diverse opdrachten en senior rollen. De laatste jaren heeft ze zich geconcentreerd op het verbeteren van strategische besluitvorming, zowel binnen Visuall als bij haar opdrachtgevers. Emma wordt zeer gewaardeerd door klanten, partners en collega’s. Het Juris/Visuall team is vol vertrouwen dat zij haar nieuwe rol succesvol zal vervullen.

 

“De aanleiding van mijn vervroegde aanstelling is heel triest, maar ik ben zeer gedreven om samen met het Visuall-team de nalatenschap van Pieter van Oostrom voort te zetten.”

 

Terug naar boven