Visuall 5.1 is beschikbaar!

15-04-2022

Release notes

Het ontwikkelteam heeft hard gewerkt en we zijn trots om deze nieuwe versie online te zetten!
Hier zijn de updates in het kort:

  • U hoeft niet meer Visuall-support in te schakelen als u geblokkeerd bent, deblokkeren gaat nu gepaard met een nieuw wachtwoord opvragen
  • Import- en exportprocessen binnen Visuall zijn geoptimaliseerd en duidelijker te volgen via "Extra" -> "Proces informatie". 
  • En natuurlijk is er ook deze release weer gewerkt aan beveiliging en zijn er een aantal kleine bugs opgelost.

Voor meer informatie over het proces scherm en een instructie over het deblokkeren kunt u de uitgebreide releasenotes downloaden: Release_notes_Visuall_5.1-NL.pdf of je kan ze bekijken op de rest van deze pagina:


Uw account deblokkeren 

Als uw account geblokkeerd was na een aantal keer verkeerd invoeren van uw wachtwoord of 2FA code, dan moest u door de beheerder gedeblokkeerd worden. Gelukkig gebeurde dit niet zo vaak, maar toch kon het even duren. Vanaf nu is er geen beheerder meer nodig, want door een nieuw wachtwoord aan te vragen bent u gelijk gedeblokkeerd! Deblokkeren kan door de volgende stappen te volgen: 

1. Kies de optie “Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten of geblokkeerd?" Op het inlogscherm. 

2. Vul uw gebruikersnaam in en klik op OK. 

3. U bent nu gedeblokkeerd! Log in met het nieuwe wachtwoord. 

Vergeet vervolgens niet uw wachtwoord in te stellen naar wat u dacht dat het was onder: “Bestand” -> “Nieuw wachtwoord”.  

 

Proces informatie 

Een belangrijk onderdeel van Visuall zijn de verscheidene import- en exportmogelijkheden naar Word, Excel en Visio. Deze processen konden soms langer duren, waardoor men moest wachten. Dit is  nu naar de achtergrond verplaatst, daarnaast kunt u de status van de bekijken via het “Proces informatie” scherm onder de menu-optie “Extra”: 

 

Beveiligingsupdates 

Zoals gebruikelijk zijn er updates doorgevoerd.

Diverse bugs zijn opgelost 

  • Rapporten: Alleen een item opnemen als er géén koppeling werkt weer
  • In sommige gevallen bleef een Visio export hangen 
  • Zichtbaarheid van velden bij een Orgawise export klopte niet altijd 
  • Verschillende schoonheidsdetails zijn aangepast

Vindt u nog iets wat opvalt of lijkt er iets niet te kloppen? Geef dit dan door aan [email protected]! Wij waarderen de samenwerking, samen wordt Visuall steeds beter. 

Terug naar boven